Linképítés avagy Linkmarketing szolgáltatás

 

A keresőoptimalizálás elengedhetetlen feltétele a honlapra mutató linkek megléte. Mivel a legnagyobb keresőportál a linkkatalógusok, blogok stb kb 80%-át spam listára tette ezért manapság kulcsfontosságú a megfelelő linkprofil felépítése.

A csináld magad elven működő linkelés illetve a lelkiismeretlen linképítő cégek csomag ajánlatai általában helyrehozhatatlan károkat okoznak a domainnak.

A keresőportál a linkeket több kategóriába sorolja, ezért nem mindegy honnan érkeznek azok. Cégünk kizárólag olyan bejövő linkeket épít amelyek maximálisan megfelelnek a követelményeknek. Ezért nem alkalmazunk csomagokat, ugyanis minden honlapra más és más mennyiségű linket lehet szerezni. Ha csak 32 minőségi linket tudunk egy honlapra építeni, akkor nem fogunk Önnel kifizettetni egy 50-es linképítési csomagot, aminek majdnem a fele alacsony értékű "töltelék" link.

A linkeket DA 30 * (*DA=domain authority, a PR "utódja" ) vagy afeletti oldalakon helyezzük el. Mélylinkelést is alkalmazunk, azaz nemcsak a weblap főoldalára mutató linkeket helyezünk el, hanem az aloldalakra mutatókat is.

Amennyiben érdekli szolgáltatásunk kérjük keressen bennünket egyedi árakért!

info@somitec.hu

+36/ 70 237 96 97

< Vissza

 

keresőoptimalizálás árai

 

Kapcsolatfelvétel
tovább

 

Honlap promóció

 

Web Promóció, Online Üzleti megoldások
tovább

 

gyik Kereső optimalizálás  Gyakori Kérdések (GYIK)
tovább