•  
  •        Ügyfeleink véleménye
  • kreativpuzzle-keresőoptimalizálása
  • finearttours kereső optimalizálása
  • dekorambulancia seo
  • metaltechnik honlapoptimalizálás
  • furnitura

 

 

 

 

  •  

 

 

 

 

 

 

Keresőoptimalizálás árak és árképzés

 

Kedves Érdeklődő!

Az alábbiakban informálódhat árképzési rendszerünkről. Keresőoptimalizálás áraink egy egyszeri díjat valamint havidíjat tartalmaznak. Lista vagy csomagárat a SEO szolgáltatásra nemlehet megállapítani mivel a munka teljesen kulcsszó, konkurencia és honlap függő. Ezért minden munkát egyedileg árazunk. Általánosságban elmondható, hogy a keresőoptimalizálás árak a kulcsszó rákeresési mennyiség és a hirdetői verseny alapján határozhatóak meg.

 

A keresőoptimalizálás induló költsége (Egyszeri díj)

Az egyszeri díjért az adott pozícióba optimalizáljuk az adott kulcsszót, átalakítjuk/elkészítjük a honlapot és elvégezzük a bejövő linképítést. A munka az egyszeri díj befizetésével indul amit 100%-ban előre vagy 50-50%-ban kérünk. Ha a szerződésben meghatározott ideig az adott kifejezés nincs a Google kért pozíciójában 100% pénzvisszafizetési garanciát adunk az optimalizálás díjára. Hűségnyilatkozatot nem kérünk.

Érdekesség:Más cégek utólagos sikerdíjat alkalmaznak, ami több mint a mi egyszeri díjunk, havidíjra is többet számolnak valamint általában 2 év hűségnyilatkozatot íratnak alá megrendelőikkel.

 

A keresőoptimalizálás Havidíja (havi fenntartási díj)  A keresőoptimalizálásra általában nemzetközi szinten 4 fizetési módszer van, Somitec magyarországon ezek közül kettőt alkalmaz. A helyezés szerintit és a promóciósat. Havi karbantartás nélkül a vállalkozása kulcsszavai leamortizálódnak a keresőportálok természetes találataiból. Ennek oka a keresőrobotok állandó algoritmus váltása valamint az Ön konkurenciájának ténykedése.

Helyezés szerinti díjazás: pl meghatározott termékét szeretné a Google.com első 10 találatában látni. Az egyszeri díjért oda optimalizáljuk termékét és amikor ott megjelenik elkezdődik a havidíj fizetése, azaz a karbantartás. Minden kulcsszónak más ára van. Az ár a konkurenciájától, havi rákeresés számától függ.

Promóciós díjazás: ebben az esetben cégünk érdekelt a minél előkelőbb helyezés elérésében ugyanis megállapodás szerint az online bevétel 5-10%-át kapjuk sikerdíjként. Azaz mi menedzseljük ügyfeleink internetes üzletét. Ezt a megoldást nagy "kaliberű" kulcsszavaknál kérik ügyfeleink. Ezen kulcsszavakból származó bevétel ügyfeleink számára havonta nagy, ezért nehezen kalkulálható lenne a havi fix havidíj, valamint nagyon nehezen optimalizálható szolgáltatásuk.

 

Akciók

Kezdő és kisvállalkozásoknak akciós kereső optimalizálás árakon nyújtunk szolgáltatást - a hosszútávú partneri kapcsolat reményében - esélyt adva nekik a növekedésre.

< Vissza a keresőoptimalizálás szolgáltatás oldalunkra

 

keresőoptimalizálás árak árképzés Kapcsolatfelvétel
tovább

Honlap  árak Web Promóció, Online Üzleti megoldások
tovább

gyik Kereső optimalizálás  Gyakori Kérdések (GYIK)
tovább